13 decembra 2007

Kalendár kultúrnych podujatí

Blog Naše Piešťany vám prináša predčasný vianočný darček. Je to kalendár, vďaka ktorému si môžte dopodrobna naplánovať váš kultúrny život na niekoľko týždňov dopredu. Jeho využitie je zrejmé práve teraz, v predvianočnom období. Pozrite sa na tie neuveriteľné možnosti kultúrneho vyžitia počas nasledujúcich týždňov. Niektoré akcie sa dokonca časovo prekrývajú.

Kalendár je dostupný na tejto stránke

V tomto kalendári sú graficky znázornené všetky kultúrne akcie, ktoré sú nejakým spôsobom zaujímavé. Kalendár bude priebežne dopĺňaný tak, ako budú jednotlivé akcie oznamované. Ak vám nejaká akcia chýba, stačí poslať e-mail so základnými informáciami o nej. Odkaz na kalendár zaradím do odkazov na bočnej lište. Kalendár je zatiaľ v anglickom jazyku, keďže daný systém ešte nebol preložený do slovenčiny. Keď sa tak stane, predvolený jazyk kalendára samozrejme zmením. Napriek tomu si myslím, že kalendár je ľahko pochopiteľný a ovládateľný aj pre ľudí nehovoriacich anglicky. Kalendár je nastavený na týždňové zobrazenie. Ak si chcete prezerať ostatné týždne, môžte tak spraviť kliknutím na modré šípky v jeho hornej časti. Kliknutím na "Today" sa vrátite na aktuálny deň. Kalendár zobrazuje tiež počasie na najbližšie dni, čo môže byť praktické v prípade vonkajších podujatí. Detaily o konkrétnej akcii sa zobrazia po kliknutí na danú akciu. Vo vrchnej časti sa zobrazujú dlhodobejšie podujatia (napríklad výstavy), v spodnej sú uvedené jednorazové akcie (koncerty...). Verím, že tento kalendár vám pomôže v rozhodovaní, na ktoré kultúrne akcie sa vybrať, a ako ich skombinovať tak, aby vám to zapadalo do vášho časového rozvrhu. A nezabudnite, že...

Umenie je najväčšou radosťou, ktorú človek dáva sám sebe

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Všimnite si, že pri zadávaní komentárov si môžte zvoliť medzi viacerými druhmi podpisov: Buď zobrazované meno Vášho Google účtu, alebo môžte zvoliť rôzne iné systémy, alebo komentár pridať ako anonym.