15 augusta 2007

Novoty na vale

Dlhšie som nebol na prechádzke pri Váhu, a tak ma prekvapilo niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré sa udiali v časti od mostov po lodenicu.

Na vale pribudlo niekoľko nových odpadkových košov. Spolu s pôvodnými košmi vytvorili zaujímavú farebnú mozaiku, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden moderný umelec. Nevedno, či
to bol zámer, alebo je to výsledok nesystémovosti v osadzovaní mesta podobnými predmetmi. Napokon, posúďte sami:


Naštastie život nie je len o starostiach, ale aj o malých radostiach, a tie pre nás naše mesto pripravilo hneď dve.

Tou prvou je výmena časti poškodeného povrchu chodníka pod zjazdom pri detskom ihrisku. Tento zjazd je hojne využívaný cyklistami a korčuliarmi, ktorí budú mať z odstránenia "prekážky" istotne radosť.



Najväčším a najmilším prekvapením pre mňa bola inštalácia nových lámp v úseku od oblúkového mosta až po... :) Túto skutočnosť nemám vďaka neznesiteľnému teplu overenú, ale predpokladám, že až po lodenicu. Po zotmení som sa presvedčil, ako nové lampy fungujú. Chodník osvetľujú vynikajúco.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Všimnite si, že pri zadávaní komentárov si môžte zvoliť medzi viacerými druhmi podpisov: Buď zobrazované meno Vášho Google účtu, alebo môžte zvoliť rôzne iné systémy, alebo komentár pridať ako anonym.